fbpx

Αγγλικά για ενήλικες

Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ κάθε χρόνο στοχεύει στην επιτυχία και στην εκπαίδευση των σπουδαστών της, κι αυτό το έχει καταφέρει με επιμονή, αγάπη και πολλή δουλειά. Το ποσοστό της επιτυχίας μας στα πτυχία του Cambridge ήταν φέτος 95%! Βρείτε το πλησιέστερο κέντρο στην περιοχή σας και ενημερωθείτε για τα προγράμματα ενηλίκων για Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά.

Ανακαλύψτε την δύναμη των λέξεων και μοιραστείτε έννοιες μαθαίνοντας νέες γλώσσες που σας καταξιώνουν επαγγελματικά και διευρύνουν του ορίζοντες σας.

Η Αγγλική γλώσσα, εδώ και δεκαετίες, έχει καθιερωθεί ως η διεθνής γλώσσα. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον τομέα όπου να μη χρειάζεται καλή έως άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, για αυτό σήμερα περισσότερο από ποτέ καθίσταται επιτακτική η ανάγκη απόκτησης ενός πτυχίου στα αγγλικά.

Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει ειδικεύεται στην διδασκαλία αγγλικών σε ενήλικες. Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες σε όλα τα επίπεδα, από Αρχάριους μέχρι επίπεδο Proficiency.

Μέσα από την μοναδική Βιωματική Μέθοδο Learn® οι ενήλικες μαθαίνουν τα αγγλικά όπως την μητρική τους κατακτώντας με ασφάλεια και άνεση τον προφορικό και τον γραπτό λόγο. Τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας προσφέρονται το φθινόπωρο, το χειμώνα, την άνοιξη και το καλοκαίρι εκτός από τον Αύγουστο. Χάρη στην ευελιξία του προγράμματος σπουδών, μπορείτε να επιλέγετε τμήματα την περίοδο και τις ώρες που σας επιτρέπουν οι επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας.

Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ αποτελεί κλειστό Εξεταστικό Κέντρο του Cambridge ESOL και διενεργεί τις εξετάσεις αποκλειστικά για τους δικούς της σπουδαστές σε πολυτελείς χώρους διασφαλίζοντας άριστες συνθήκες για την μέγιστη απόδοσή τους.

Μην το αναβάλλετε άλλο! Μάθετε αγγλικά με την σιγουριά του ομίλου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ που σας παρέχει:

 • Ευέλικτα οικονομικά προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας
 • Ολιγομελή ταχύρρυθμα τμήματα
 • Υψηλό ποσοστό εξειδίκευσης των καθηγητών μας
 • Εγγυημένη επιτυχία
 • Οργανωμένο και ευχάριστο περιβάλλον διδασκαλίας με χρήση νέων τεχνολογιών
 • Εξειδικευμένη βιβλιογραφία και προσαρμοσμένα πλάνα ύλης για κάθε ηλικία
 • Συνεχή υποστήριξη από τους διευθυντές σπουδών και τους καθηγητές του φροντιστηρίου

Πληροφορίες σε ένα από τα κέντρα μας ή στο 210 9636100

Πληροφορίες σε ένα από τα κέντρα μας ή στο 210 9636100

Βρείτε το πλησιέστερο κέντρο στην περιοχή σας για την Ελλάδα

Βρείτε το πλησιέστερο κέντρο στην περιοχή σας για την Κύπρο

 

SPEAKING ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ (Α2 – C1)

Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ σας καλωσορίζει στα νέα της προγράμματα που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για ενήλικες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις προφορικές τους δεξιότητες στην Αγγλική γλώσσα!

Πρόκειται για τέσσερα 36ωρα προγράμματα που καλύπτουν τα επίπεδα Α2 – C1:

 • ELS1 Elementary-level students (A2)
 • ELS2 Pre-Intermediate-level students (B1)
 • ELS3 Intermediate & Upper intermediate-level (B2)
 • ELS4 Advanced-level students (C1)

Τα συγκεκριμένα προγράμματα, στοχεύουν αποκλειστικά σε επικοινωνιακές δραστηριότητές παραγωγής & ανάπτυξης προφορικού λόγου. Μέσα από ποικιλόμορφές προφορικές (speaking) και ακουστικές ασκήσεις (listening), που εστιάζουν τόσο στο εργασιακό περιβάλλον, όσο, και στην καθημερινή ζωή (ταξίδια, hobby, chat e.t.c), οι σπουδαστές εξοικειώνονται με τη σωστή χρήση της γλώσσας. Παράλληλα, αναπτύσσουν τη γλωσσική τους ικανότητα και μπορούν να ανταπεξέλθουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις καθημερινές προκλήσεις που επιβάλλουν τη χρήση της Αγγλικής γλώσσας.

Αρέσει σε %d bloggers: