fbpx

Εγγραφείτε στις εξετάσεις Cambridge English μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Εγγραφής – Κύπρος

Η τελική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Certificate of Proficiency in English είναι η Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020. 

Η τελική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στις εξετάσεις First Certificate & Certificate in Advanced English είναι η Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020. Η τελική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Key for Schools και Preliminary for Schools είναι η Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020. Η παραπάνω ημερομηνία αφορά στις γραπτές εξετάσεις και στις εξετάσεις κατανόησης προφορικού λόγου (listening) και δεν μπορεί να αλλάξει. Οι προφορικές εξετάσεις First Certificate for Schools θα προγραμματιστούν την περίοδο 15/05/2020 εώς και 24/05/2020. Οι προφορικές εξετάσεις Certificate in Advanced English θα προγραμματιστούν την περίοδο 22/05/2020 εώς και 31/05/2020. Οι προφορικές εξετάσεις Key for Schools και Preliminary for Schools θα προγραμματιστούν την περίοδο 12/06/2020 εώς και 21/06/2020.

To πρόγραμμα των εξετάσεων θα αποσταλεί με email.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις Cambridge English: Advanced θα χρειαστεί να φωτογραφηθούν(φωτογραφία τύπου διαβατηρίου) την ημέρα των προφορικών ή την ημέρα των γραπτών εξετάσεων.
 Αυτό γίνεται για να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας της εξέτασης ακολουθώντας τους νέους κανονισμούς του Cambridge Assessment English. H φωτογραφία θα αποθηκευτεί στην ασφαλή ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Επαλήθευσης Αποτελεσμάτων Cambridge Assessment English Results Verification Service website. Μπορείτε να ελέγξετε την πρόσβαση στα αποτελέσματα σας και στην φωτογραφία σας δίνοντας τον προσωπικό Αριθμό Υποψήφιου (ID Number) και το μυστικό Αριθμό Υποψήφιου (Secret Number) σε πανεπιστήμια, εργοδότες, και όσους οργανισμούς επιθυμείτε εσείς προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα σας.

Κατά την εγγραφή σας στις εξετάσεις CAE, θα πρέπει να υπογράψετε  και να αποστείλετε ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση examscyprus@eurognosi.com την δήλωση συγκατάθεσης για τη Φωτογράφηση, μέχρι το τέλος της περιόδου των εγγραφών. Υποψήφιοι Κάτω των 18 ετών, πρέπει να ζητήσουν από τους γονείς ή τους νόμιμους κηδεμόνες να διαβάσουν όλες τις πληροφορίες που παρέχονται και να υπογράψουν την Δήλωση Συγκατάθεσης  για τη Φωτογράφηση, εκ μέρους τους. Μπορείτε να βρείτε την Δήλωση Συγκατάθεσης για την Φωτογράφηση εδώ.

Η φωτογράφιση είναι υποχρεωτική για τους υποψήφιους άνω των 18 ετών. Οι αιτήσεις των υποψήφιων κάτω των 18 ετών θα γίνουν δεκτές στην περίπτωση που οι γονείς/κηδεμόνες αρνηθούν να δώσουν συγκατάθεση στην φωτογράφιση. Θα θέλαμε όμως να σας ενημερώσουμε ότι η φωτογραφία δεν μπορεί να εισαχθεί στο αποτέλεσμα του υποψήφιου μετα το πέρας των εξετάσεων 

Πολιτική Προστασίας Παιδιών.

H ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ κάθε χρόνο έρχεται σε επαφή με περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιδιά και αναγνωρίζουμε ότι είναι καθήκον μας να προστατεύουμε τα παιδιά που μας εμπιστεύονται. Η ξεκάθαρη πολιτική προστασίας των παιδιών που εφαρμόζουμε έχει σαν αποτέλεσμα να παίρνουμε πολύ σοβαρά την ευθύνη για την ασφάλεια τους κατά την παραμονή τους στο εξεταστικό μας κέντρο και συγκεκριμένα για τις ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα τους. 

Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ορίζει ως παιδί οποιοδήποτε άτομο δεν έχει κλείσει τα 18 έτη (UNCRC 1989)

 Ως γονέας ή κηδεμόνας παιδιού που έχει εγγραφεί με την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ για τις εξετάσεις του Cambridge Assessment Examinations θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:
Οι υποψήφιοι κάτω από 11 ετών δεν μπορούν να αποχωρήσουν από τον εξεταστικό κέντρο χωρίς την συνοδεία του γονέα/κηδεμόνα τους ή αλλού ενήλικα.

Πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία των γραπτών εξετάσεων θα σας δοθούν κατά την άφιξη σας στο εξεταστικό κέντρο. Παρακαλούμε να βρίσκεστε στο εξεταστικό κέντρο 30 λεπτά πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Με την υπηρεσία ηλεκτρονικής αποστολής εγγραφών, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για paper-based εξετάσεις Cambridge English examinations.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να στείλετε την αίτησή σας με το ταχυδρομείο.

Πρέπει να κάνετε την κατάθεση στην τράπεζα αφού κάνετε την εγγραφή σας στο site. Χρησιμοποιείστε το μοναδικό αριθμό εγγραφής στο πεδίο “Αιτιολογία” του καταθετηρίου ή στην συναλλαγή σας στη σχετική φόρμα του e-banking. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα υποχρεωτικά πεδία (όσα σημειώνονται με αστερίσκο *) με ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, όπως αυτά αναγράφονται στα επίσημα έγγραφά σας, π.χ. στην ταυτότητα, το διαβατήριο ή το πιστοποιητικό γέννησής σας.

Βεβαιωθείτε ότι το email σας είναι σωστό. Αφού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email. Σημείωση: Ενδέχεται το μήνυμα να πάει στον φάκελλο “Spam” (ειδικά σε web emails όπως το Yahoo, Hotmail και Gmail). Αναζητήστε το και εκεί.

Αρέσει σε %d bloggers: