Εξετάσεις Cambridge English

  
     
   
   
  

Πώς να κάνετε την εγγραφή σας για τις εξετάσεις Cambridge English

Ηλεκτρονική εγγραφή (online)

Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά και να πληρώσετε τα εξέταστρα μέσα στις τρεις επόμενες εργάσιμες μέρες από την εκκίνηση της ηλεκτρονικής εγγραφής σας με άμεση κατάθεση στο λογαριασμό της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Α.Ε. στην Alpha Bank. Η κατάθεση μπορεί να γίνει στο πλησιέστερο υποκατάστημα της Alpha Bank, σε ATM ή μέσω του web banking από τη δική σας τράπεζα.

Στο πεδίο «Αιτιολογία» του έντυπου κατάθεσης ή στην συναλλαγή σας στη σχετική φόρμα του web banking θα συμπληρώσετε το μοναδικό αριθμό εγγραφής που θα σας εμφανίσει το σύστημα στη διάρκεια της εγγραφής.
Για την άμεση κατάθεση ή το web banking θα χρειαστείτε τα παρακάτω στοιχεία:

Για την Ελλάδα:

Αριθμός Λογαριασμού: 9860 0232 0000 665
IBAN: GR4201409860986002320000665
Επωνυμία: ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Α.Ε.

Για την Κύπρο:
Hellenic Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 
140-01-631132-01

IBAN: CY70 0050 0140 0001 4001 6311 3201
Επωνυμία: 
ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Α.Ε.

Εγγραφή μέσω ταχυδρομείου
Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

ΒΗΜΑ 1
Για μεμονωμένους υποψήφιους:
Συμπληρώστε την αίτηση για μεμονωμένους υποψήφιους (application form for individual candidates):


– Αίτηση για Young Learners (YLE): Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers
– Αίτηση για A2 Key (KET) for Schools, B1 Preliminary (PET) for Schools, B2 First (FCE) for Schools, C1 Advanced (CAE) και C2 Proficiency (CPE)

Για τα ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια παρακαλούμε να επικοινωνήσετε
Ελλάδα: 210 9636100
Κύπρος: 25737422/25822700.

ΒΗΜΑ 2

Μπορείτε να πληρώσετε τα εξέταστρα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
* Με άμεση κατάθεση στο λογαριασμό της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Α.Ε. (αριθμός λογαριασμού 9860 0232 0000 665) σε ένα υποκατάστημα ή από τα ΑΤΜ της Alpha Bank. Στο πεδίο «Αιτιολογία» του έντυπου κατάθεσης, σημειώστε το όνομα του υποψηφίου/Κέντρου Ξένων Γλωσσών.
* Με ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Α.Ε. – αριθμός λογαριασμού: 9860 0232 0000 665, IBAN: GR4201409860986002320000665. Στην συναλλαγή σας στη σχετική φόρμα του web banking, σημειώστε το όνομα του υποψηφίου/Κέντρου Ξένων Γλωσσών.

ΒΗΜΑ 3
Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Cambridge English, οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE) και θα χρειαστεί να φωτογραφηθούν την ημέρα των γραπτών ή των προφορικών εξετάσεων. Η φωτογράφιση είναι υποχρεωτική για τους υποψήφιους άνω των 18 ετών.
Οι αιτήσεις των υποψηφίων κάτω των 18 ετών θα γίνουν δεκτές στην περίπτωση που οι γονείς/κηδεμόνες αρνηθούν να δώσουν συγκατάθεση στη φωτογράφιση. Θα θέλαμε όμως να σας ενημερώσουμε ότι η φωτογραφία δεν μπορεί να εισαχθεί στο αποτέλεσμα του υποψηφίου μετά το πέρας των εξετάσεων.
Όλοι οι υποψήφιοι ή οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων θα πρέπει να υπογράψουν τη Δήλωση Συγκατάθεσης για τη Φωτογράφηση.

ΒΗΜΑ 4
Στείλτε τη συμπληρωμένη αίτηση, την απόδειξη πληρωμής καθώς και το ενυπόγραφο έντυπο συγκατάθεσης για τη φωτογράφησή σας (μόνο για υποψηφίους C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE) στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ σε μία από τις ακόλουθες διευθύνσεις:
ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Α.Ε.
Βουλιαγμένης 142
16 674 Γλυφάδα

Μετά την εγγραφή σας
Δύο εβδομάδες πριν από τις γραπτές εξετάσεις (paper-based exams), θα λάβετε ένα email που θα σας ενημερώνει πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμά σας ηλεκτρονικά, όπου θα βρείτε τις λεπτομέρειες σχετικά με τους χρόνους εξέτασης και το εξεταστικό σας κέντρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου Υποψηφίων του Cambridge Assessment English, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα: https://www.cambridgeenglish.org/footer/data-protection/candidates

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Οι υποψήφιοι έχουν πλέον άμεση πρόσβαση στα αποτελέσματά τους μέσω της online υπηρεσίας αποτελεσμάτων  του Cambridge English.
Στο προσωπικό δελτίο κάθε εξεταζόμενου αναγράφονται οι σχετικοί κωδικοί πρόσβασης ενώ οι υποψήφιοι ενημερώνονται επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την έναρξη της περιόδου ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Οι υποψήφιοι πρέπει να φυλάσσουν τα δελτία εξεταζόμενου μέχρι να ενημερωθούν για τα αποτελέσματά τους.

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ (PREPARATION CENTRES)
Όλα τα κέντρα ξένων γλωσσών που εγγράφουν υποψηφίους στις εξετάσεις του Cambridge English μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα των σπουδαστών τους και στην κατάσταση αποτελεσμάτων (Statement of Results) απευθείας μέσω του Preparation Centre Website  του Cambridge English. Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους σχετικούς κωδικούς πρόσβασης.
Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι που έχουν εγγραφεί στις εξετάσεις μέσω κέντρου ξένων γλωσσών μπορούν επίσης να εγγραφούν στην online υπηρεσία αποτελεσμάτων

Πιστοποιητικά
Τα πιστοποιητικά αποστέλλονται στους επιτυχόντες περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

* Εάν έχετε εγγραφεί στις εξετάσεις μέσω κέντρου ξένων γλωσσών, το πιστοποιητικό σας θα αποσταλεί εκεί και ισχύει για τα κέντρα εκτός του ομίλου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ.
* Εάν έχετε εγγραφεί ως μεμονωμένος υποψήφιος, αποστέλλεται στην ταχυδρομική σας διεύθυνση.

Image
Ο Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ευρωπαϊκών Γλωσσών και πληροφορικής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Get In Touch

Βουλιαγμένης 142
210 9636100
[email protected]

Ακολουθήστε μας στα social media, για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα.

Πληροφορίες

Ωρες Επικοινωνίας

9 π.μ. - 5 μ.μ , Δευ - Παρ