Φυσική Παρουσία

Τα προγράμματά μας για την εκμάθηση των ξένων γλωσσών
απευθύνονται στις δικές σας ανάγκες.  


  

  
  

Με Φυσική Παρουσία
Μάθετε Ξένες Γλώσσες Στα Κέντρα Μας

 

Τα προγράμματά μας για την εκμάθηση των ξένων γλωσσών απευθύνονται στις δικές σας ανάγκες. Αρχάριοι ή προχωρημένοι, μπορείτε να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό με διδασκαλία που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Η μέθοδος Learn® του ακαδημαϊκού συστήματος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα παιδιά και οι άρτια εκπαιδευμένοι καθηγητές προσφέρουν γνώση μέσα σε ένα υπερσύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον.

Image

Τα εγγυημένα αποτελέσματα για τα οποία φημιζόμαστε

Με τα προγραμματά μας, λαμβάνετε την ίδια δοκιμασμένη μέθοδο, την εξατομικευμένη υποστήριξη και εγγυημένα αποτελέσματα που έχετε στα κέντρα μας, με επιπλέον ευελιξία. Μπορείτε να συνδεθείτε από οπουδήποτε για εκμάθηση υψηλής ποιότητας με δασκάλους ειδικά εκπαιδευμένους να διδάσκουν αγγλικά online.

Αποδεδειγμένη μέθοδος. Προσωπική προσέγγιση.

Τα κέντρα μας σας διευκολύνουν να μάθετε με την αποδεδειγμένη μέθοδο μας LEARN. Βρίσκονται σε βολικές τοποθεσίες, εύκολα προσβάσιμες με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και οι ομάδες μας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να μάθετε αμέσως μόλις περάσετε την πόρτα.

Image
Image
Ο Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ευρωπαϊκών Γλωσσών και πληροφορικής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Get In Touch

Βουλιαγμένης 142
210 9636100
[email protected]

Ακολουθήστε μας στα social media, για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα.

Πληροφορίες

Ωρες Επικοινωνίας

9 π.μ. - 5 μ.μ , Δευ - Παρ