Επιμόρφωση
Καθηγητών

 
 
 
 
 
 
 
 Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του Ομίλου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ από την ίδρυση του, είναι η επιμόρφωση των καθηγητών του.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, προσφέρει ποιοτική επιμόρφωση που απευθύνεται τόσο σε καθηγητές με υψηλή εξειδίκευση όσο και σε εκείνους που επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ διδάσκοντας Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ρώσικα και χρειάζονται μεθοδολογικές κατευθύνσεις και διδακτική επιμόρφωση.

Καθηγητές ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ

Όλοι οι Καθηγητές ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ® οι οποίοι απασχολούνται σε προγράμματα γλωσσικής εκπαίδευσης επαγγελματιών και στελεχών επιχειρήσεων διαθέτουν τα ακόλουθα ελάχιστα προσόντα:

  • Γνώση της Αγγλικής επιπέδου μητρικού ομιλητή (native speaker)
  • Πανεπιστημιακό Πτυχίο στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία ή συγγενικό αντικείμενο (π.χ. Γλωσσολογία, Διδακτική των Γλωσσών)
  • Διδακτική εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών με ενήλικες σπουδαστές
  • Προηγούμενη διδακτική εμπειρία ειδικών επαγγελματικών αγγλικών
  • Παρακολούθηση σεμιναρίων μετεκπαίδευσης διδακτικής και μεθοδολογίας συνολικής διάρκειας τουλάχιστον 50 ωρών

Σημειώνεται ότι η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ® είναι ο μοναδικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός που έχει ιδρύσει και λειτουργεί Ακαδημία Καθηγητών, η οποία προσφέρει μεταπτυχιακά σεμιναριακά μαθήματα σε καθηγητές Αγγλικής γλώσσας.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι διαθέτουμε ανθρώπινο δυναμικό ιδιαίτερα εξειδικευμένων καθηγητών, οι οποίοι είναι σε θέση να αναλάβουν απαιτητικά προγράμματα.

Το επιτελείο του Ινστιτούτου Ακαδημαϊκού Σχεδιασμού, Ανάπτυξης και Επιμόρφωσης της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ® είναι σε θέση να σχεδιάσει προγράμματα και να εκπαιδεύσει καθηγητές για τη διδασκαλία της γλώσσας σε οποιοδήποτε τομέα.

 
Image
Ο Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ευρωπαϊκών Γλωσσών και πληροφορικής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Get In Touch

Βουλιαγμένης 142
210 9636100
[email protected]

Ακολουθήστε μας στα social media, για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα.

Πληροφορίες

Ωρες Επικοινωνίας

9 π.μ. - 5 μ.μ , Δευ - Παρ