Η Εκπαιδευτική Μέθοδος

Τα μαθήματα πληροφορικής στα κέντρα μας ποικίλουν με σκοπό τη διδασκαλία ενός ευρέος φάσματος δεξιοτήτων για την εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση των εκπαιδευομένων
    
  
  
   
  
Ποια είναι η εκπαιδευτική μας μέθοδος;

Τα μαθήματα πληροφορικής στα κέντρα μας ποικίλουν με σκοπό τη διδασκαλία ενός ευρέος φάσματος δεξιοτήτων για την εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση των εκπαιδευομένων.

Υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης με καθηγητή, με χρήση ψηφιακής πλατφόρμας ή/και των δύο παράλληλα.

Η εκπαίδευση με καθηγητή περιλαμβάνει προγράμματα σπουδών ανά ηλικία και επίπεδο που βασίζονται στην ουσιαστική γνώση και απόκτηση δεξιοτήτων στη χρήση των υπολογιστών και όχι μόνο στην απλή εκμάθηση χρήσης των διάφορων εφαρμογών και στην απόκτηση μιας πιστοποίησης.

Η εκπαίδευση με χρήση ψηφιακής πλατφόρμας είναι μια μορφή ασύγχρονης εκπαίδευσης που επιτυγχάνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του μαθητή μέσω του ειδικά σχεδιασμένου διαδραστικού εκπαιδευτικού υλικού. Κάθε μάθημα χωρίζεται σε συγκεκριμένες ενότητες και μέσω ασκήσεων αυτοαξιολόγησης, ο μαθητής μπορεί να ελέγξει την πρόοδό του.

Με την ολοκλήρωση των θεωρητικών μαθημάτων, δίνεται στο σπουδαστή η δυνατότητα να προετοιμαστεί κατάλληλα για την εξέταση μέσω τεστ προσομοίωσης και να κάνει επανάληψη σε σημεία που εμφανίζει ελλείψεις ή δυσκολεύεται. Σε όλα τα στάδια έχει πάντα στη διάθεσή του, τη βοήθεια και επίβλεψη του καθηγητή.

 

Ποιος είναι ο ρόλος των εκπαιδευτικών μας;

Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι Ανωτάτων Σχολών, επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια, εκπαιδευμένοι στις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους EuroLab® τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους σπουδαστές και είναι ειδικοί στις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις στην Ελλάδα. Ελέγχουν την πορεία των σπουδαστών, τους συνδράμουν στην κατανόηση των πρακτικών ασκήσεων και συντελούν στην ολοκλήρωση ενός επιτυχημένου κύκλου σπουδών με την απόκτηση πτυχίου.

Ποιοι είναι οι συνεργάτες μας;

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της πληροφορικής μετρά συνεργασίες με ηγετικές εταιρίες στο χώρο τους και με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης από το Ελληνικό Κράτος.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ποιοι είναι οι πελάτες μας;

Ενδεικτικοί πελάτες που απολαμβάνουν τα προνόμιά μας:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ο Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ευρωπαϊκών Γλωσσών και πληροφορικής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Get In Touch

Βουλιαγμένης 142
210 9636100
[email protected]

Ακολουθήστε μας στα social media, για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα.

Πληροφορίες

Ωρες Επικοινωνίας

9 π.μ. - 5 μ.μ , Δευ - Παρ