Η Φιλοσοφία Μας

Η EuroLab® είναι ο πρώτος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Πληροφορικής
στην Ελλάδα από το 2002.
  
  
   
  
Ποιοι είμαστε;
Το κύρος του εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ καθιστά την EuroLab® – ως μέλος του – το ισχυρότερο δίκτυο Εκπαιδευτικών Κέντρων Πληροφορικής σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία.
Η EuroLab® είναι ο πρώτος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Πληροφορικής στην Ελλάδα που προωθεί από το 2002 την καινοτομία στις μεθόδους κατάρτισης στην Πληροφορική.
Με μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες, πρωτοποριακά τεχνολογικά μέσα, ηλεκτρονική πλατφόρμα διδασκαλίας EuroLab LMS (Learning Management System), αλλά και το ειδικά σχεδιασμένο από τους ακαδημαϊκούς μας, εκπαιδευτικό μάθημα Ρομποτικής και STEM (Science Technology Engineering Mathematics) το οποίο αποτελεί και αποκλειστικό προνόμιο των μαθητών μας, εξελίσσει τον εκπαιδευόμενο και εμπλουτίζει τις γνώσεις του.

Τι προσφέρουμε;
Σχεδιάζοντας ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές διαδικασίες τόσο για τους μικρούς μαθητές μας όσο και για τους ενήλικες σπουδαστές μας επιλέγουμε την online εκπαίδευση ως το βασικό δομικό σύστημα εκπαίδευσης σε όλα μας τα κέντρα.
Το συγκεκριμένο σύστημα διασφαλίζει εγγυημένα αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις πιστοποίησης και αποτελεί το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του σπουδαστή της EuroLab έναντι της κλασσικής εκπαίδευσης.

Ποιος είναι ο στόχος μας;
Στόχος μας είναι να διδάξουμε μικρούς και μεγάλους τις δυνατότητες του αύριο.. σήμερα!
Η διδασκαλία της πληροφορικής δε στοχεύει απαραίτητα σε εξειδικευμένες γνώσεις αλλά προσφέρει θεμελιώδεις ιδέες και μεθόδους που άπτονται όλων των κλασικών θετικών επιστημών.

Ποια είναι η φιλοσοφία μας;
Κάθε σπουδαστής μας αντιμετωπίζεται με ξεχωριστό τρόπο μιας και έχει διαφορετικές δυνατότητες. Λειτουργεί με προσωπικούς στόχους και ρυθμούς και απολαμβάνει εξατομικευμένη εκπαίδευση έτσι ώστε να παρακολουθεί το μάθημά του όσο σύντομα θέλει, όποια μέρα θέλει και ό,τι ώρα θέλει.

Image
Ο Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ευρωπαϊκών Γλωσσών και πληροφορικής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Get In Touch

Βουλιαγμένης 142
210 9636100
[email protected]

Ακολουθήστε μας στα social media, για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα.

Πληροφορίες

Ωρες Επικοινωνίας

9 π.μ. - 5 μ.μ , Δευ - Παρ