Εξετάσεις Cambridge English

Εγγραφείτε στις Εξετάσεις Cambridge English μαζί μας
  
     
   
  
Αγαπητοί σπουδαστές
Παρακαλώ να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες σχετικά με τις δηλώσεις υποψηφίων εξετάσεων.


Εξετάσεις, ημερομηνίες και εξέταστρα
 
Γενικά Αγγλικά (paper – based)

A2 Key (KET) for Schools €84

B1 Preliminary (PET) for Schools €89

Ημερομηνία εξετάσεων / Εξεταστικό Κέντρο

Προθεσμία Εγγραφής

Κυριακή 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Από 1 Φεβρουαρίου έως 29 Μαρτίου 2024

 

 

B2 First (FCE) for Schools €175

Ημερομηνία εξετάσεων / Εξεταστικό Κέντρο

Προθεσμία Εγγραφής

Κυριακή 19 Μαΐου 2024, Αθήνα

Από 1 Φεβρουαρίου έως 29 Μαρτίου 2024

 

 

C2 Proficiency (CPE) €195

Ημερομηνία εξετάσεων / Εξεταστικό Κέντρο

Προθεσμία Εγγραφής

Σάββατο 18 Μαΐου 2024, Αθήνα

Από 1 Φεβρουαρίου έως 29 Μαρτίου 2024

Young Leaners (YLE), Starters / Movers / Flyers

Starters, Movers, Flyers (YLE) €60

Ημερομηνία εξετάσεων / Εξεταστικό Κέντρο

Προθεσμία Εγγραφής

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, Αθήνα

Από 1 Φεβρουαρίου έως 29 Μαρτίου 2024

Εάν περάσει η Προθεσμία Εγγραφής είναι αδύνατη η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις.

Εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής ενδέχεται να γίνουν δεκτές μόνο μετά από συνεννόηση και αφού καταβληθεί σχετικό πρόστιμο.

 

Πως να κάνετε την εγγραφή σας για τις εξετάσεις Cambridge English.

 

Βήμα 1 – Αίτηση μεμονωμένων Υποψηφίων

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα υποχρεωτικά πεδία (όσα σημειώνονται με αστερίσκο*) με ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΠΕΖΟΚΕΦΑΛΑΙΑ, όπως αυτά αναγράφονται στα επίσημα έγγραφα σας, π.χ. στην ταυτότητα, το διαβατήριο ή το πιστοποιητικό γέννησής σας.
 
Βεβαιωθείτε ότι το email σας είναι σωστό. Αφού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email. Σημείωση: Ενδέχεται το μήνυμα να πάει στον φάκελλο “Spam” (ειδικά σε web emails όπως το Yahoo, Hotmail και Gmail). Αναζητήστε το και εκεί.

Tα προγράμματα των εξετάσεων θα σταλούν προσωπικά στο mail των υποψηφίων  δύο εβδομάδες πριν από τις εξετάσεις.

Για τα ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια παρακαλούμε να επικοινωνήσετε Ελλάδα: 210 9636100 Κύπρος: 25737422/25822700.

Βήμα 2 – Πληρωμή εξέταστρων

Μπορείτε να πληρώσετε τα εξέταστρα μέσα στις τρεις επόμενες εργάσιμες μέρες από την συμπλήρωση της αίτησής σας με άμεση κατάθεση στο λογαριασμό της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Α.Ε. στην Alpha Bank. Η κατάθεση μπορεί να γίνει στο πλησιέστερο υποκατάστημα της Alpha Bank, σε ATM ή μέσω του web banking από τη δική σας τράπεζα.

Στο πεδίο «Αιτιολογία» του έντυπου κατάθεσης ή στην συναλλαγή σας στη σχετική φόρμα του web banking θα συμπληρώσετε το μοναδικό αριθμό εγγραφής που θα σταλεί στο email σας μετά την ολοκλήρωση της αίτησης. (Υπενθυμίζουμε ότι ενδέχεται το μήνυμα να πάει στον φάκελο “Spam).
Για την άμεση κατάθεση ή το web banking θα χρειαστείτε τα παρακάτω στοιχεία:

Για την Ελλάδα:
Αριθμός Λογαριασμού: 9860 0232 0000 665
IBAN: GR4201409860986002320000665
Επωνυμία: ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Α.Ε.

Για την Κύπρο:
Hellenic Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 
140-01-631132-01

IBAN: CY70 0050 0140 0001 4001 6311 3201
Επωνυμία:
 ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Α.Ε.
 
Παρακαλούμε το αποδεικτικό κατάθεσης να αποστέλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση στην Ελλάδα: [email protected] και στην Κύπρο: [email protected].

 
ΒΗΜΑ 3 – Φωτογράφηση Υποψηφίων (επίπεδα CAE & CPE)

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Cambridge English, οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE)  θα χρειαστεί να φωτογραφηθούν την ημέρα των γραπτών ή των προφορικών εξετάσεων. Η φωτογράφιση είναι υποχρεωτική για τους όλους τους υποψήφιους.

Αυτό γίνεται για να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας της εξέτασης ακολουθώντας τους νέους κανονισμούς του Cambridge Assessment English. H φωτογραφία θα αποθηκευτεί στην ασφαλή ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Επαλήθευσης Αποτελεσμάτων Cambridge Assessment English Results Verification Service website. Μπορείτε να ελέγξετε την πρόσβαση στα αποτελέσματα σας και στην φωτογραφία σας δίνοντας τον προσωπικό Αριθμό Υποψήφιου (ID Number) και το μυστικό Αριθμό Υποψήφιου (Secret Number) σε πανεπιστήμια, εργοδότες, και όσους οργανισμούς επιθυμείτε εσείς προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα σας.
Κατά την εγγραφή σας στις εξετάσεις CAE, θα πρέπει να υπογράψετε  και να αποστείλετε ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] την δήλωση συγκατάθεσης για τη Φωτογράφηση, μέχρι το τέλος της περιόδου των εγγραφών. Υποψήφιοι κάτω των 18 ετών, πρέπει να ζητήσουν από τους γονείς ή τους νόμιμους κηδεμόνες να διαβάσουν όλες τις πληροφορίες που παρέχονται και να υπογράψουν την Δήλωση Συγκατάθεσης  για τη Φωτογράφηση, εκ μέρους τους. Μπορείτε να βρείτε την Δήλωση Συγκατάθεσης για την Φωτογράφηση εδώ.

ΒΗΜΑ 4 – Πιστοποιητικά

Τα πιστοποιητικά αποστέλλονται στους επιτυχόντες περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

* Εάν έχετε εγγραφεί στις εξετάσεις μέσω κέντρου ξένων γλωσσών, το πιστοποιητικό σας θα αποσταλεί εκεί και ισχύει για τα κέντρα εκτός του ομίλου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ.
* Εάν έχετε εγγραφεί ως μεμονωμένος υποψήφιος, αποστέλλεται στην ταχυδρομική σας διεύθυνση

 

Πολιτική Απορρήτου Υποψηφίων

H ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ κάθε χρόνο έρχεται σε επαφή με περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιδιά και αναγνωρίζουμε ότι είναι καθήκον μας να προστατεύουμε τα παιδιά που μας εμπιστεύονται. Η ξεκάθαρη πολιτική προστασίας των παιδιών που εφαρμόζουμε έχει σαν αποτέλεσμα να παίρνουμε πολύ σοβαρά την ευθύνη για την ασφάλεια τους κατά την παραμονή τους στο εξεταστικό μας κέντρο και συγκεκριμένα για τις ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα τους.
Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ορίζει ως παιδί οποιοδήποτε άτομο δεν έχει κλείσει τα 18 έτη (UNCRC 1989)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου Υποψηφίων του Cambridge Assessment English, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα: https://www.cambridgeenglish.org/footer/data-protection/candidates


Ως γονέας ή κηδεμόνας παιδιού που έχει εγγραφεί με την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ για τις εξετάσεις του Cambridge Assessment Examinations θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

  • Οι υποψήφιοι κάτω από 11 ετών δεν μπορούν να αποχωρήσουν από τον εξεταστικό κέντρο χωρίς την συνοδεία του γονέα/κηδεμόνα τους ή αλλού ενήλικα.
  • Πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία των γραπτών εξετάσεων θα σας δοθούν κατά την άφιξη σας στο εξεταστικό κέντρο.
  • Παρακαλούμε να βρίσκεστε στο εξεταστικό κέντρο 30 λεπτά πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

 

Μεμονωμένοι Υποψήφιοι
Οι υποψήφιοι έχουν πλέον άμεση πρόσβαση στα αποτελέσματά τους μέσω της online υπηρεσίας αποτελεσμάτων  του Cambridge English.
Στο προσωπικό δελτίο κάθε εξεταζόμενου αναγράφονται οι σχετικοί κωδικοί πρόσβασης ενώ οι υποψήφιοι ενημερώνονται επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την έναρξη της περιόδου ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Οι υποψήφιοι πρέπει να φυλάσσουν τα δελτία εξεταζόμενου μέχρι να ενημερωθούν για τα αποτελέσματά τους.

Κέντρα Ξένων Γλωσσών (Preparation Centre)
Όλα τα κέντρα ξένων γλωσσών που εγγράφουν υποψηφίους στις εξετάσεις του Cambridge English μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα των σπουδαστών τους και στην κατάσταση αποτελεσμάτων (Statement of Results) απευθείας μέσω του Preparation Centre Website  του Cambridge English. Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους σχετικούς κωδικούς πρόσβασης.
Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι που έχουν εγγραφεί στις εξετάσεις μέσω κέντρου ξένων γλωσσών μπορούν επίσης να εγγραφούν στην online υπηρεσία αποτελεσμάτων.

 
Image
Ο Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ευρωπαϊκών Γλωσσών και πληροφορικής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Get In Touch

Βουλιαγμένης 142
210 9636100
[email protected]

Ακολουθήστε μας στα social media, για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα.

Πληροφορίες

Ωρες Επικοινωνίας

9 π.μ. - 5 μ.μ , Δευ - Παρ